Nieuws

VACATURE DRAAIER / FREZER

Ben jij een technieker op zoek naar een job? Dan is dit iets voor jou. Wij, Claes Revisie, zijn op zoek naar een draaier / frezer voor het reviseren van cilinderkoppen, boren en honen van motorblokken, balanceren van ankers en rotors, … Dit werk zal allemaal verricht worden op onze werkvloer in Sint-Truiden. Het kan ook zijn dat je soms mee op depannage mag voor het uit- en inbouwen van dieselmotoren.

Onze maatregelen omtrent het corona-virus

Beste klant, Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en klanten te beschermen blijven wij de maatregelen volgen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan.

90 jaar Bosch-brandstoffilters

bosch
Bosch staat al 90 jaar voor kwaliteit. Claes Revisie is uw partner voor allerhande Bosch-filters die zorgen voor een goede werking van uw machine door te zorgen voor schoon water, schone olie en lucht.

VCA ATTEST 2020

vca attest
Ook dit jaar behaalden we het VCA attest voor het reviseren en onderhouden van verbrandingsmotoren.

BTP Expo 2016

Ver van de drukte maar toch slechts enkele minuten van het historische hart van Luik, wordt de tweede editie van de internationale vakbeurs BtpExpo voorbereid. BtpExpo wordt een trefpunt voor de bouwsector, wegenbouw en burgerlijke bouwkunde, recyclage in de bouw, milieu, bouwtransport, verkeer en mobiliteit, goederenbehandeling, reinigingsmachines en aandacht voor de werkgelegenheid in de bouwsector. De beurs vindt plaats van 27 mei tot en met 29 mei 2016 in en rond “les Halles des Foires de Liège” , Quai de Wallonie 4, 4000 – Luik België. Openingsuren : 27 mei 2016 : 10.00 u – 18.00 u 28 mei 2016 : 10.00 u – 18.00 u 29 mei 2016 :10.00 u – 18.00 u