Onze maatregelen omtrent het corona-virus

Beste klant,

Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en klanten te beschermen blijven wij de maatregelen volgen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Claes Revisie doet er alles aan om uw bedrijf draaiende te houden, ook in deze moeilijke tijden.

 

Onze service

Wij blijven volledig operationeel, u kan nog altijd bij ons terecht voor al uw bestellingen en vragen. Onze dienstverlening blijft zoals u die gewend bent, mits grote veranderingen bij onze leveranciers.

 

Bereikbaarheid

U bent ook nog welkom in onze vestigingen voor het brengen of afhalen van onderdelen, maar we vragen wel om u aan de voorschriften te houden om de kans op besmetting te minimaliseren. Ook onze medewerkers doen er alles aan om op zo’n veilig mogelijke manier u van dienst te kunnen zijn. Het correct dragen van een mondmasker is verplicht.

 

Bestellingen & Leveringen

U kan uw bestellingen zelf komen afhalen, op een veilige manier. Afhankelijk van onze transporteurs blijven ook onze verzendingen op schema.

 

Depannages

Onze techniekers nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om depannages ter plaatse te kunnen blijven uitvoeren. Ook onze werkplaats blijft operationeel. Voor vragen over depannages of andere werkzaamheden kan u ons altijd bereiken via service@claesrevisie.be of op 03/641 96 51 (Merksem) en 011/69 74 04 (Sint-Truiden).

 

Gelden er specifieke voorwaarden bij u? Laat het ons dan weten a.u.b.