Service

herstelling schip Herstelling aan kraan Sarens

 

Wat moet je doen als je machine stilvalt? En hij moet zo snel mogelijk weer aan de slag? Want als de machine niet draait, kan er geen geld worden verdiend.

Dan komen wij bij jou ter plaatse om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze techniekers zitten verspreid over gans België. Op die manier kunnen wij overal in België en zelfs in Nederland en Frankrijk snel ter plaatse zijn. Zowel voor een panne als voor een onderhoud komen we graag ter plaatse.

Naast herstelling van industriële motoren "on site", herstellen we ook scheepsmotoren, te water en voor anker en zware landbouwmachines. Voor deze herstellingen maken wij steeds gebruik van:

Panne

Heb je een panne? Neem onmiddellijk telefonisch contact met ons op (zie contactgegevens onderaan deze pagina)!

Of gebruik ons contact formulier.

Onderhoud

Ook voor een onderhoud van de machines komen wij ter plaatse. Op gepaste tijden een onderhoud zorgt voor een veel langere levensduur van de motor en verkleint de kans sterk op onverwacht stilvallen van de machine. Een onderhoud bestaat altijd uit:

Andere werken kunnen uiteraard ook op aanvraag.

Wanneer en om hoeveel draaiuren een onderhoud moet gebeuren hangt sterk af van motor tot motor. Kijk daarom je onderhoudsboekje na voor concrete details of vraag raad bij ons. Wees steeds aandachtig en wacht vooral niet tot het te laat is.

herstelling schip Herstelling aan kraan Sarens